Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nemzeti vonat már elindult!
  2009-11-19 19:53:57, csütörtök
 
  A nemzeti vonat már elindult!
2009. november 18. 23:55:12

Még meg sem száradt a pecsét a másodfokú ítéleten az olaszliszkai lincselés ügyében, máris újabb cigánybűnözők élezik a baltát Sajóbábonyban, készülve a következő rasszista terrorra. Le kellett üljek egy pillanatra, amikor is meghallgattam a híradásokat a sajóbábonyi események kapcsán. Miután gyorsan átszűrtem az információkat, és a cionista média mellébeszélését elengedtem a fülem mellett, egy rendkívül egyszerű történet rajzolódott ki előttem.

Az történt ugyanis, hogy egy Brüsszelben is képviselt törvényes magyar párt, mely készül a parlamenti szereplésére, egy lakossági fórummal egybekötött alakuló ülést tartott. Nagy valószínűséggel a jelenlegi parlamenti pártok egyike - a közeljövő árnyékát meglátva - tenni kívánt valamit ennek megakadályozására. A tőlük elvárható ,,legintelligensebb" és már bevált módszert alkalmazták, és az igen befolyásolható, jobbára írástudatlan cigányokkal elhitették, hogy jön a Gárda is, mert meg akarják ölni őket. (Azok a gárdisták, akik nem mellesleg még egyetlen jogsértésben sem vettek részt, hacsak az alkotmányos jogaik gyakorlását nem tekintjük annak.)

Ez a rémhír keltett hisztériát a cigányokban, ami elegendő táptalaj volt ahhoz, hogy néhány helybelit életveszélyesen megfenyegessenek, esetenként meg is verjenek. Természetesen a sértettek ekkor már valóban hívták a Gárdát, nagyon helyesen, mert a híradásokkal ellentétben nem a rendőrök jelenléte, hanem a Gárda és a rendőrség együttesen volt az az erő, amely ezt a hordát megfékezte. A Gárda távolmaradásának beláthatatlan következményei lettek volna a Jobbik szimpatizánsok vonatkozásában, így nyugodt lelkiismerettel feltételezhetjük, hogy egy újabb lincselést előzött meg a Gárda jelenléte.

Továbbá azt is feltételezzük, hogy a rendőrség a füle botját sem mozdította volna, és oda sem megy ilyen erőkkel, ha a Gárda nem jelenik meg. (Számtalan konfliktushelyzetnél azért kerülnek elő a rendőrök, mert a Gárda is megjelenik.) Tehát valaki ismét felhasználta a cigányság könnyen hiszterizálható és hiszékeny rétegeit arra, hogy bebizonyítsa, a Gárda és a Jobbik a bajkeverő.

A történet dióhéjban ennyi, melyben felfedezhetjük azokat a cionista bajkeverő elemeket, melyekkel évtizedek óta manipulálják, szembefordítják a társadalmi rétegeket, és a figyelem fókuszát átirányítják, amíg a háttérben a kasszát csapolják. A környékbeli cigánybűnözőknek azonban egy elejtett mondat is elég volt arra, hogy a következő cselekményeket elkövessék: garázdaság, rongálás, életveszélyes fenyegetés, testi sértés, mások alkotmányos jogai gyakorlásának akadályozása, stb.. A lincselés csak ezért maradt el, mert nem találtak olyan védtelen személyt, aki nem tud visszaütni. Mert, kérem, bizony köztünk élnek azon réteg tagjai, akikhez hasonló gyáva sejthalmazokat még nem hordott hátán a föld. Mert ők csak akkor bátrak, ha sokan vannak, és úgy is csak abban az esetben, ha nem ütköznek ellenállásba. Ők egyedül mindig jámborak, ártatlanok, elesettek, védtelenek, és mindig a körülmények áldozatai, tőlük független események okán.

De mint a hiénáknak, ha megérzik az áldozat verítékében a félelem szagát, beszűkül a pupillájuk, és mint ahogy a csótányok idegrendszerénél jellemző, az érzékszervek a kezdetleges agy megkerülésével rögtön a végtagoknak adják a jelet, és a minimális értelmet száz százalékosan kizárva cselekszenek. Pont úgy, mint Olaszliszkán. Szeretném, ha megértené mindenki, hogy a gondolkodás ilyen alacsony szintjén a klasszikus nevelés értelmetlensége nyilvánvaló. Sajnos azt a reflexet, mely kialakulhat bennük (hasonlóképpen, mint a Pavlov kutyájánál), és visszatarthatja az aljas cselevésektől őket, csak a félelem indukálhatja. E félelmet jelenti számukra a Gárda, és ezért ez az egyetlen eszköz a fékentartásukra.

És bizony a rasszisták ők maguk. Ők maguk, egymás közt és a többségi társadalom vonatkozásában is. Esze ágában sincs a ,,megélhetési bűnözőknek" integrálódni vagy beilleszkedni, bár az erre jutatott pénzeket előszeretettel mulatják él. Ahhoz kérem, hogy beilleszkedjen, dolgozni kellene, márpedig az fárasztó, kellemetlen, és főképpen nehéz olyan tekintetben, hogy önkontrollt kell gyakorolni. Aki ismeri ezen réteget, az tudja, hogy egy rendkívül szabadságvágyó, vagy inkább kötöttség kerülő embertípus, akikre jellemző, hogy nem hajlandók engedelmeskedni a világon senkinek, és a rend általában oly mértékig zavarja őket, hogy szinte félnek annak korlátozó voltától.

És itt elérkeztünk a probléma origójához és egyben legnehezebben leküzdhető részéhez: Az önkontroll! Ennek hiánya az, ami alkalmatlanná teszi őket az integrációra, néhány kivételtől eltekintve. Teljesen parttalan az a vita, hogy ez genetikai vagy szocializálódási probléma. Ez vagy az, a lényeges annak megváltoztathatatlansága, melynek ékes bizonyítéka az a néhány száz esztendő, amelyben a közös történelmünk passzív résztvevői voltak. A mi dolgunk ma nem az, hogy az ő kezüket szorongassuk, szorongassa azt a saját fajtája, mi szorongassuk a mieink kezeit, és tegyünk meg mindent, hogy megvédelmezzük őket az agressziótól és erőszaktól. Ez a mi kötelességünk, ha tetszik a cionista világnak, ha nem. Amennyiben a kötelezettségünk teljesítéséhez az együttműködés hiányában a szegregáció szükséges, hát meg kell tennünk.

A sajóbábonyi események kapcsán felfigyelhettünk egy jelenségre, mely szerintem sokak figyelmét elkerülte, és itt ki is bukott az igazság. A félelem fókusza a rend volt! Nem mástól féltek, mint attól a törekvéstől, amit a Jobbik és a Gárda a zászlajára tűzött, amit egyszerűen rendteremtésnek hívnak. A cigánybűnözők agresszióját tehát az a félelem váltotta ki, amit a rendteremtés fantomja okozott az ő bűnözésre berendezkedett kis zárt társadalmuk vonatkozásában. Tehát a rendtől való félelem, ami lincselni szólította a cigánybűnözőket, és ettől a rendteremtő szándéktól védelmezi őket az adóforintjainkból fenntartott rendőrség.

Na kérem! Ezt dolgozza fel a többségi társadalom!!! Tehát midőn ezt elköveti a hatalom, mint pszichikai bűnsegéd működik közre a cigánybűnözésben. Márpedig ezért egyszer valakinek a vádlottak padján a helye. Mint ahogy azért is felelni kell valakinek, amiért a cigánybűnözést, mint társadalmi jelenséget és mint kriminalisztikai tényszerűséget titkolták és takargatták, ezzel is biztosítva az elkövetői technikák ismeretlenségét. Az a magatartás, amelyet a balliberális kormányzás tanúsított, nem csupán hiba, nem is mulasztás, hanem nagyon súlyos bűn. Bűn azért, mert ha a valós tényeket és elkövetési módokat időben a közvélemény tudomására hozzák, lehetőséget adtak volna a védtelen és felkészületlen jámbor lakosságnak a felkészülésre a bűnelkövetésekkel szemben. E súlyos mulasztások azonban ártatlan emberek életét követelték hosszú éveken keresztül, mellyel lesz elszámolni valója a következő kormányoknak.

Cigánybűnözés volt, van, de reményeink szerint megszűnik. A választás lehetőségét megadjuk azonban a cigányság bűnözői rétegének is: vagy élnek köztünk azon normák és társadalmi elvárások mentén, amely normarendszer évezredes történelmünk során kikristályosodott, vagy pedig felülnek arra a szimbolikus kerékre, mely a zászlajukat díszíti, és keresnek egy másik helyet Európában, újfent az európai szabadság jegyében, ahol is jobban képesek tolerálni azt a bizonyos "kultúrát", mely bennünket kifejezetten irritál.

Amennyiben azon spekulálnak, hogy a nemzeti erők nem kerülnek hatalomra, és a csatát elveszítjük, borítékolom, hogy cionista új gazdáik a palesztin mintára, de annál hatékonyabb módszerekkel fogják irtani őket. Ennek tükrében lesz szükséges a cigányság jövőjét tervezni az állítólagos vezetőiknek, amennyiben van nekik olyan, és tudomásul venni azt, hogy döntéskényszerben vannak. Most kell választaniuk aközött, hogy még felkapaszkodnak a magyarok nemzeti vonatára, amely lassan, de nagy erővel megindult, mert az utolsó lehetőség most van a felszállásra, vagy ha a vonat elszáguldott, egy bizonytalan és kockázatos jövővel kell farkasszemet nézniük. Amennyiben pedig eszükbe jutna a csatabárdot kiásni, és rárontani arra a nemzetre, aki eltartotta ez idáig őket, szedjék össze minden bátorságukat, mert nagy szükség lehet rá.

A balliberális bábmesterek pedig kénytelenek lesznek megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy ez a csata számukra elveszett, itt az országban ezentúl a szabályokat mi írjuk. Fölösleges próbálkozni ilyen konfliktuskeltéssel, rég átlátunk a szitán. Hiába is keresik a lehetséges kapcsolódási pontokat a Fidesszel, ahol beléjük lehet kapaszkodni, esetleg közösen, kórusban elítélni a nemzeti oldalt, vegyék tudomásul, hogy egyedül maradtak, mert ha összezár a balliberális oldal a Fidesszel, az mindkettő azonnali vesztét jelenti a napról napra megvilágosodó magyarság jóvoltából.

Szebb jövőt!

V.S.

Forrás: szebbjovo.jobbikdebrecen.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánybűnözőknek, idegrendszerénél, kriminalisztikai, feltételezhetjük, cigánybűnözésben, távolmaradásának, megfenyegessenek, felfigyelhettünk, szocializálódási, kötelezettségünk, valószínűséggel, visszatarthatja, fékentartásukra, engedelmeskedni, rendteremtésnek, lelkiismerettel, hiszterizálható, cigánybűnözőket, felkapaszkodnak, szembefordítják, értelmetlensége, mellébeszélését, ismeretlenségét, életveszélyesen, következményei, vonatkozásában, megvédelmezzük, szabadságvágyó, beilleszkedjen, berendezkedett, sejthalmazokat, felkészületlen, cselekményeket, szimpatizánsok, felfedezhetjük, megkerülésével, nemzeti vonat, másodfokú ítéleten, olaszliszkai lincselés, baltát Sajóbábonyban, következő rasszista, sajóbábonyi események, cionista média, fülem mellett, rendkívül egyszerű, történt ugyanis, parlamenti szereplésére, lakossági fórummal, jelenlegi parlamenti, közeljövő árnyékát, tőlük elvárható, igen befolyásolható,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Png nő  Fekete István - Akác  Idő  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gonosz démon-álarc  Bertolt Brecht -től idézet  Szép álmokat!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hiányzik  Örülök, hogy látlak!  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hazára minden embernek szükség...  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einsteinről  Makszim Gorkij gondolata  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kövesd a cowboyt!  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Lóhere  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A sors  Sokan azt tartják  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Nem méltó hozzád  Mi lenne ha  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy maradéktalanul uralt világ  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png csokor  Egy hatékony szolga  Radikális szeretet  Lóhere  Akik bántanak téged  A Megváltó szolgálatában  Png lepke  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png cica  Radikális szeretet  Esti kép  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Reggel van  képre írva  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Hiányzik  Minden harmadik...  Png nő  Akarat  Adakozás  Akarat 
Bejegyzés Címkék
nemzeti vonat, másodfokú ítéleten, olaszliszkai lincselés, baltát Sajóbábonyban, következő rasszista, sajóbábonyi események, cionista média, fülem mellett, rendkívül egyszerű, történt ugyanis, parlamenti szereplésére, lakossági fórummal, jelenlegi parlamenti, közeljövő árnyékát, tőlük elvárható, igen befolyásolható, alkotmányos jogaik, rémhír keltett, sértettek ekkor, híradásokkal ellentétben, rendőrök jelenléte, rendőrség együttesen, hordát megfékezte, újabb lincselést, füle botját, cigányság könnyen, történet dióhéjban, cionista bajkeverő, társadalmi rétegeket, figyelem fókuszát, kasszát csapolják, környékbeli cigánybűnözőknek, elejtett mondat, következő cselekményeket, lincselés csak, körülmények áldozatai, áldozat verítékében, félelem szagát, csótányok idegrendszerénél, végtagoknak adják, minimális értelmet, gondolkodás ilyen, klasszikus nevelés, aljas cselevésektől, félelem indukálhatja, egyetlen eszköz, többségi társadalom, erre jutatott, rendkívül szabadságvágyó, világon senkinek, rend általában, probléma origójához, lényeges annak, közös történelmünk, saját fajtája, mieink kezeit, cionista világnak, kötelezettségünk teljesítéséhez, együttműködés hiányában, szegregáció szükséges, félelem fókusza, rend volt, zászlajára tűzött, cigánybűnözők agresszióját, rendteremtés fantomja, rendtől való, rendteremtő szándéktól, adóforintjainkból fenntartott, vádlottak padján, elkövetői technikák, balliberális kormányzás, valós tényeket, közvélemény tudomására, bűnelkövetésekkel szemben, következő kormányoknak, választás lehetőségét, cigányság bűnözői, szimbolikus kerékre, zászlajukat díszíti, másik helyet, európai szabadság, nemzeti erők, csatát elveszítjük, palesztin mintára, cigányság jövőjét, állítólagos vezetőiknek, magyarok nemzeti, utolsó lehetőség, vonat elszáguldott, csatabárdot kiásni, balliberális bábmesterek, csata számukra, országban ezentúl, lehetséges kapcsolódási, nemzeti oldalt, balliberális oldal, mindkettő azonnali, napról napra, cigánybűnözőknek, idegrendszerénél, kriminalisztikai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.